|

10 ani de după gratii pentru bărbatul din Gârbova care îşi viola fiica şi sora bolnavă psihic

Un bărbat de 35 de ani din comuna Gârbova, judecat pentru comiterea infracţiunilor de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire a fost condamnat de Tribunalul Alba la 10 ani de închisoare. Sentinţa a fost pronunţată luni, 27 mai 2013 şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Florentin Furdui a fost arestat preventiv în luna februarie 2013 şi a fost trimis în judecată în aprilie. Infracţiunile pentru care este judecat bărbatul din comuna Gârbova au avut loc timp de cinci ani. În timp ce soţia sa era plecată la muncă în străinătate, bărbatul a abuzat-o sexual pe fiica lor în vârstă de 7 ani. A obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale, în prezenţa celorlalţi doi copii ai bărbatului, o fetiţă şi un băiat gemeni, în vârstă de 5 ani.

„Din cercetări a rezultat că în perioada 2007 – 2012, făptuitorul, în repetate rânduri, a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa majoră, profitând de faptul că aceasta suferă un retard mintal, gradul II. De asemenea s-a stabilit faptul că atunci când era în stare de ebrietate o obliga pe soţia sa să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa celor 3 copii minori şi viziona filme cu conţinut pornografic la televizorul din locuinţă”, se susţine într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91453

Publicat de pe 29 Mai 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace