|

Arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri: Florin Mihălţan vindea haşiş în zona oraşului Sebeş

Procurorii DIICOT Alba Iulia au instrumentat un nou dosar privind trafic de droguri. Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Sebeş a fost arestat preventiv. Mandatul de arest a fost emis la sfârşitul săptămânii trecute de Tribunalul Alba.

Florin Simion Mihălţan este acuzat de procurorii DIICOT Alba Iulia de complicitate la trafic internaţional de droguri de risc, respectiv deţinere şi vânzare de droguri de risc. Tânărul riscă pentru aceste fapte peste 10 ani de închisoare. Luni, la Curtea de Apel Alba Iulia, se judecă recursul inculpatului.

Potrivit procurorilor, Florin Simion Mihălţan a primit haşiş din Spania, prin intermediul unor firme de curierat, pe care l-a comercializat în Sebeş şi în localităţi apropiate oraşului.

În urmă cu aproximativ o săptămână, doi liceeni din Blaj au fost arestaţi pentru fapte similare. Ladislau Gaşpar şi Iulian Valer Todaşcă vindeau canabis adus tot din Spania unor tineri din Blaj.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90943

Publicat de pe Feb 18 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent