|

Augustin Lazăr, noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La concurs au mai participat doi procurori DNA

Augustin Lazăr este, de la 1 ianuarie 2013, noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Lazăr a câştigat concursul organizat de Consilul Superior al Magistraturii. La concurs au mai participat doi procurori de la DNA Alba Iulia.

Lazăr a câştigat concursul cu media generală 9,12 (9,64 la prezentarea proiectului de management şi 8,60 la proba scrisă). Pentru acelaşi post au mai candidat doi procurori de la Direcţia Naţională Anticorupţie Alba Iulia: Liana Boer şi Valentin Trif. Liana Boer este procurorul şef al Serviciului Teritorial DNA Alba Iulia, dar mandatul îi expiră în iunie 2013. Boer a avut la concurs media 8,47, iar Trif a obţinut 6,99. Concursul a fost organizat în perioada septembrie – decembrie 2012 de Consiliul Superior al Magistraturii, prin Institutul Naţional al Magistraturii.

Augustin Lazăr a fost până acum procuror general adjunct. Fostul procuror general Vasile Luha a fost numit cu delegaţie adjunct pe postul deţinut de Lazăr. Luha a deţinut funcţia timp de 2 mandate (6 ani) şi nu mai putea participa la concurs. Principalele obiective ale noului procuror general sunt ocuparea posturilor vacante de personal auxiliar şi procuror a parchetelor din jurisdicţia Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia şi revigorarea activităţii de urmărire penală şi cea juridică. Augustin Lazăr are 56 de ani şi este profesor universitar doctor la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În activitatea sa din ultimii ani a coordonat anchetele din dosarele privind furturile de obiecte din aur din zona cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90525

Publicat de pe Ian 7 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Augustin Lazăr, noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La concurs au mai participat doi procurori DNA”

  1. felicitari!!! d.le profesor
    un om minu

  2. un om minunat!!!

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent