|

Bărbat din Abrud condamnat la 5 ani de închisoare pentru că şi-a omorât sora

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din oraşul Abrud a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce şi-a ucis sora de 49 de ani. Sentinţa a fost pronunţată de Tribunalul Alba în 29 noiembrie 2012.

Gligor Ioan Iosif a fost trimis în judecată în octombrie 2012 pentru  omor calificat. Inculpatul şi apărătorul acestuia au reuşit să determine schimbarea încadrării juridice a faptei, motiv pentru care bărbatul a primit doar 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea unor drepturi.

Agresiunea a avut loc în 11 iulie 2012. Femeia din Roşia Montană a purtat o discuţie în contradictoriu cu fratele ei, iar acesta a agresat-o, provocându-i leziuni corporale. Întrucât victima acuza dureri a fost chemată salvarea, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Femeia suferea de o bolaă care nu permite coagularea sângelui, motiv pentru care, în urma rănilor suferite, a decedat.

Sentinţa Tribunalului Alba a fost contestată cu apel de procurori la Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul este în continuare în arest preventiv.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91

Publicat de pe Dec 6 2012. Publicat in Dezvăluiri, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent