|

Bărbat din Abrud condamnat la 5 ani de închisoare pentru că şi-a omorât sora

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din oraşul Abrud a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce şi-a ucis sora de 49 de ani. Sentinţa a fost pronunţată de Tribunalul Alba în 29 noiembrie 2012.

Gligor Ioan Iosif a fost trimis în judecată în octombrie 2012 pentru  omor calificat. Inculpatul şi apărătorul acestuia au reuşit să determine schimbarea încadrării juridice a faptei, motiv pentru care bărbatul a primit doar 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea unor drepturi.

Agresiunea a avut loc în 11 iulie 2012. Femeia din Roşia Montană a purtat o discuţie în contradictoriu cu fratele ei, iar acesta a agresat-o, provocându-i leziuni corporale. Întrucât victima acuza dureri a fost chemată salvarea, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Femeia suferea de o bolaă care nu permite coagularea sângelui, motiv pentru care, în urma rănilor suferite, a decedat.

Sentinţa Tribunalului Alba a fost contestată cu apel de procurori la Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul este în continuare în arest preventiv.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91

Publicat de pe 6 Dec 2012. Publicat in Dezvăluiri, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace