|

Bărbat din Abrud condamnat la 6 ani de închisoare. Şi-a bătut sora, care a decedat la spital

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din oraşul Abrud a fost condamnat la 6 ani de închisoare, după ce şi-a omorât sora de 49 de ani. Sentinţa a fost pronunţată joi, 14 martie de 2012, la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanţa de apel a mărit cu 1 an pedeapsa aplicată de Tribunalul Alba.

Gligor Ioan Iosif a fost trimis în judecată în octombrie 2012 pentru omor calificat. Inculpatul şi apărătorul acestuia au reuşit să determine schimbarea încadrării juridice a faptei, motiv pentru care bărbatul a primit doar 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea unor drepturi la Tribunalul Alba. Procurorii au formulat apel, iar instanţa de judecată superioară în grad a decis majorarea pedepsei cu 1 an de închisoare.

Agresiunea a avut loc în 11 iulie 2012. Femeia din Roşia Montană a purtat o discuţie în contradictoriu cu fratele ei, iar acesta a agresat-o, provocându-i leziuni corporale. Întrucât victima acuza dureri a fost chemată salvarea, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Pentru că suferea de o boală care nu permite coagularea sângelui, femeia a decedat.

Bărbatul este în continuare în arest preventiv. Dacă părţile din dosar vor formula recurs, sentinţa definitivă va fi pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91104

Publicat de pe 17 Mar 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace