|

Bărbat din Cugir condamnat la închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor. Și-a lovit victima cu un topor

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Cugir a fost condamnat de Tribunalul Alba la 3 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Rebar Grozăvescu Petru și-a lovit victima de mai multe ori cu un topor. Scandalul a avut loc în 28 aprilie 2013.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, care locuia fără forme legale în localitatea Mărgineni, comuna Săliştea, judeţul Alba, a fost internat în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba, prezentând leziuni în zona abdominală şi fiind supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Victima a avut un conflict spontan cu agresorul, în localitatea Mărgineri. În timpul conflictului Rebar Grozăvescu Petru i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri, în zona abdominală, cu un topor pe care-l avea asupra sa, auzându-i mai multe leziuni. După agresiune, victima s-a deplasat la reşedinţa sa din localitatea Mărgineni, orașul Cugir, unde, datorită agravării stării de sănătate, a solicitat ambulanţa.

În urma cercetărilor efectuate şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a concluzionat faptul că leziunile suferite de victimă s-au putut produce prin lovire cu un corp contondent şi sunt de natura celor care pun în primejdie viaţa victimei, dosarul penal întocmit în cauză, a fost declinat în favoarea Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă în public.

Inculpatul a fost arestat preventiv, dar a fost eliberat imediat după trimiterea în judecată, la începutul lunii iunie. Agresorul a recunoscut fapta motiv pentru care a beneficiat de o reducere a pedepsei cu o treime, respectiv de suspendarea executării pe o perioadă de 5 ani. Decizia Tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91634

Publicat de pe 17 Sep 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace