|

Bărbat din Vinţu de Jos condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comunca Vinţu de Jos a fost condamnat de Tribunalul Alba la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru tentativă de omor. Vasile Porcar l-a lovit cu o bâtă pe un consătean, care a ajuns la spital.

Sentinţa a fost pronunţată vineri, 22 martie 2013, şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia. Infracţiunea a avut loc în octombrie 2012 iar victima se numeşte Ioan Josan, în vârstă de 64 de ani. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan în timp ce agresorul se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinţei victimei. Ioan Josan a fost lovit cu o bâtă, iar în urma rănilor suferite a ajuns la spital.

Medicul legist a stabilit că leziunile suferite de victimă sunt din categoria celor de apărare. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, care a trimis dosarul în judecată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Vasile Porcar a fost arestat preventiv şi a stat după gratii până în decembrie 2012.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91142

Publicat de pe 22 Mar 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace