|

Bărbatul din Alba Iulia judecat pentru 70 de furturi, condamnat definitiv la 8 ani de închisoare şi plata unor daune de 200.000 de lei

Bărbatul din Alba Iulia judecat pentru comiterea a 70 de furturi a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 8 ani de închisoare. Florin Nergheş mai trebuie să plătească daune material de circa 200.000 de lei.

Bărbatul are 41 de ani şi este din Alba Iulia. Timp de aproape doi ani a furat din zeci de locuinţe, case de vacanţă sau imobile aflate în construcţie, din care a sustras bunuri de peste 300.000 de lei. O treime din pagubă a fost recuperată de victimele hoţului. Sentinţa definitivă a fost pronunţată luni, 21 ianuarie 2013 de Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul a mai fost obligat de judecători să plătească suma de aproximativ 200.000 de lei către 30 de părţi vătămate.

Autorul a fost prins de poliţiştii din Alba Iulia după doi ani de la primul furt, în mai 2011. În dosar sunt, în total, 70 de părţi vătămate. Bărbatul este în arest preventiv de la momentul identificării şi reţinerii, în urmă cu aproape doi ani.

Inculpatul fura tot ce îi cădea în mână. Bunurile valoroase le vindea rapid, în timp ce restul erau păstrate acasă. Poliţiştii au găsit la locuinţa sa din Bărăbanţ, într-o magazie şi podul casei, un adevărat depozit de electronice, electrocasnice, scule electrice, mopede, biciclete. Hoţul a furat o Evanghelie în copertă de argint, cădelniţe, un set de cruci, o trusă cu stilouri de colecţie, două steaguri ale Elveţiei, dar şi opt perechi de pantofi şi electronice din sediul unei fundaţii româno-elveţiene. Bărbatul a mai fost cercetat de poliţişti şi condamnat, în ultimii 20 de ani, pentru mai multe furturi.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90673

Publicat de pe 23 Ian 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace