|

Bărbatul din Cluj care a lovit o maşină a IPJ Alba cu un Mercedes furat, trimis în judecată de procurori

Bărbatul din Cluj care a furat un autoturism Mercedes şi a lovit o maşină a IPJ Alba a fost trimis în judecată de procurori. Daniel Iuga (33 de ani) din Cluj riscă peste 5 ani de închisoare pentru infracţiunile de care este acuzat.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru furt calificat, distrugere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni. Dosarul a fost trimis în judecată la Judecătoria Alba Iulia în 7 februarie, iar primul termen a fost stabilit pentru data de 11 martie 2013. La începutul săptămânii, judecătorii au decis să menţină strarea de arest preventiv a inculpatului. Părţi vătămate în dosar sunt IPJ Alba şi o persoană din Cluj, proprietara maşinii furate.

Daniel Iuga, din Floreşti – Cluj, a fost reţinut de poliţişti în 14 ianuarie, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a lovit maşina de Poliţie cu autoturismul Mercedes cu care se deplasa.

“La data de 14.01.2013, ora 21.05, pe Bulevardul Ferdinand I, din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, motiv pentru care echipajul a pornit în urmărirea sa iar după aproximativ 2 km, pe strada Nicolae Bălcescu din Alba Iulia a ajuns în dreptul acestuia, moment în care conducătorul autoturismului urmărit a virat brusc spre dreapta şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie, producându-i avarii (aripa stânga faţă). Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe conducătorul auto, de 33 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul condus de bărbat a fost declarat furat la data de 07.01.2013 de pe raza municipiului Cluj Napoca iar pe acesta erau aplicate plăcuţe de înmatriculare false”, se afirmă în comunicatul IPJ Alba de la momentul reţinerii bărbatului.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90919

Publicat de pe Feb 13 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Bărbatul din Cluj care a lovit o maşină a IPJ Alba cu un Mercedes furat, trimis în judecată de procurori”

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent