|

Bărbatul din Gârbova acuzat de viol, incest şi corupţie sexuală, trimis în judecată de procurori

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din localitatea Gârbova acuzat de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Florentin Furdui şi-a violat fiica şi sora cu retard mintal.

Bărbatul a fost reţinut la sfârşitul lunii februarie şi riscă până la 20 ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat luni, 15 aprilie, iar primul termen al procesului va avea loc în 27 mai 2013.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că în perioada aprilie – august 2011, timp în care soţia sa era plecată la muncă în străinătate, bărbatul a abuzat-o sexual pe fiica lor în vârstă de 7 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale orale, toate acestea petrecându-se în prezenţa celorlalţi doi copii ai bărbatului, o fetiţă şi un băiat gemeni, în vârstă de 5 ani. Mama copiilor nu a mai suportat situaţia şi a făcut plângere la poliţie. Copiii au rămas în grija mamei.

„De asemenea, din cercetări a rezultat că în perioada 2007 – 2012, făptuitorul, în repetate rânduri, a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa majoră, profitând de faptul că aceasta suferă un retard mintal, gradul II. De asemenea s-a stabilit faptul că atunci când era în stare de ebrietate o obliga pe soţia sa să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa celor 3 copii minori şi viziona filme cu conţinut pornografic la televizorul din locuinţă”, se afirma într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91294

Publicat de pe Apr 16 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent