|

Bogdan Potopea, pistolarul cu armă de jucărie care a tras spre doi interlopi lângă Tribunal, a primit 1 an de închisoare cu suspendare

 Tânărul din Alba Iulia în vârstă de 24 de ani, care a tras cu un pistol de jucărie asupra a doi bărbaţi, în urma unui incident în trafic, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Alba iulia în 3 decembrie 2012.

Bogdan Vasile Potopea a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Instanţa a decis schimbarea încadrării juridice a faptei şi l-a condamnat pe tânăr la 1 an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o perioadă de 3 ani. Decizia poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Incidentul în care a fost implicat tânărul a avut loc în 13 octombrie 2011 în apropierea sediului Tribunalului Alba. Bogdan Vasile Potopea, în urma unor neînţelegeri în trafic cu conducătorul unui alt autoturism, a folosit un pistol de tip „Air Soft” cu care a tras un număr de trei bile din plastic înspre două persoane care erau coborâte dintr-un alt autoturism.

„Victimele“ erau doi interlopi din clanul Lenis din Sibiu, Sorin Călin Burnete şi Ioan Marian Ghizăşan, prezenţi la Alba Iulia pentru a fi prezenţi la procesul în care sunt judecaţi. Ulterior, fiecare a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. O femeie, angajată a Poliţiei Locale, care a văzut incidentul, a sunat la 112. Potopea a fost găsit în trafic de poliţişti, iar pistolul pistolul de jucărie cu care a tras a fost identificat la domiciliul acestuia.

Vasile Bogdan Potopea a fost arestat pentru 15 zile de Judecătoria Alba Iulia, dar a fost eliberat cinci zile mai târziu la Tribunal.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90383

Publicat de pe 8 Dec 2012. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Bogdan Potopea, pistolarul cu armă de jucărie care a tras spre doi interlopi lângă Tribunal, a primit 1 an de închisoare cu suspendare”

  1. […] Tânărul din Alba Iulia în vârstă de 24 de ani, care a tras cu un pistol de jucărie asupra a doi bărbaţi, în urma unui incident în trafic, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Alba iulia în 3 decembrie 2012. Citiți mai multe despre dosarul lui Potopea pe Anchete.Alba24.ro […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace