|

Cinci ani de închisoare la Tribunalul Alba pentru un bărbat din Câlnic acuzat de tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Câlnic a fost condamnat de Tribunalul Alba la 5 ani de închisoare în regim de detenţie pentru tentativă de omor. Lazăr Victor Raiemond a înjunghiat cu un cuţit un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Tentativa de omor a avut loc în noiembrie 2012. Într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş s-a produs un conflict spontan între cei doi bărbaţi în timpul căruia victima a fost lovită cu un cuţit în zona abdominală.

În urma agresiunii, tânărul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa. Lazăr Victor Raiemond a fost reţinut de procurori, iar judecătorii au emis pe numele său mandat de arest preventiv. Bărbatul se află, în continuare, după gratii, fiind încarcerat la Peniteniciarul Aiud.

Lazăr Victor Raiemond a fost trimis în judecată în luna decembrie 2012 şi a fost condamnat la primul termen de judecată. Bărbatul a recunoscut fapta şi a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime. Sentinţa Tribunalului Alba a fost pronunţată luni, 11 februarie, şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90925

Publicat de pe Feb 14 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Cinci ani de închisoare la Tribunalul Alba pentru un bărbat din Câlnic acuzat de tentativă de omor”

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent