|

Cinci tineri din zona Sebeşului, printre care doi fraţi, trimişi în judecată pentru trafic de droguri de risc

Cinci tineri din zona oraşului Sebeş au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Printre inculpaţi se află doi fraţi, Florin Simion Mihălţan şi Ioan Marian Mihălţan.

Fraţii Mihălţan sunt în arest preventiv, fiind consideraţi pionii principali ai grupării de trafic de droguri. Ceilalţi inculpaţi sunt Claudiu Adrian Trandafir, Eduard Emanuel Murgoci şi Ioan Dorin Moldovan. Claudiu Adrian Trandafir mai este judecat într-un alt dosar de trafic de droguri, trimis în judecată în 2012, tot la Tribunalul Alba. Traficul de droguri de risc se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Primul termen al procesului se va desfăşura în 8 aprilie 2013.

Gruparea este acuzată de trafic de haşiş, un drog rezultat prin prelucrarea canabisului. Florin Simion Mihălţan a fost arestat în 14 februarie, iar fratele acestuia, Ioan Marian Mihălţan, a primit mandat la Tribunalul Alba în 19 februarie. Florin Simion Mihălţan este acuzat de procurorii DIICOT Alba Iulia de complicitate la trafic internaţional de droguri de risc, respectiv deţinere şi vânzare de droguri de risc.

Fratele acestuia, plecat la un moment dat în Spania, este acuzat de trafic internaţional de droguri. Acesta a trimis în România, prin intermediul unei firme de curierat, mai multe cantităţi de haşiş pe care fratele lui le vindeau unor consumatori din Sebeş, printre care şi minori. Inculpaţii vindeau un gram cu suma de 50 – 60 de lei.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91070

Publicat de pe Mar 12 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent