|

Doi proxeneţi cu activitate pe DN7 trimişi în judecată de DIICOT. Ofereau minore şoferilor de TIR

Doi tineri din Orăştie, acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism, au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia. Adrian Nicolae Mihalache şi Ciprian Vasile Popa au obligat două minore să se prostitueze cu şoferi care tranzitau DN7 în judeţele Alba, Hunedoara şi Arad.

Tinerii au fost au fost arestaţi preventiv la Tribunalul Alba în 20 februarie 2013. Dosarul a fost trimis în judecată, luni, 15 aprilie, la Tribunalul Alba. Primul termen se va desfăşura în 3 iunie 2013. Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache au vârste de aproximativ 25 de ani.

Activitatea infracţională se desfăşura în parcări de TIR din cele trei judeţe. Proxeneţii cereau între 30 şi 50 de euro pentru o partidă de sex şoferilor străini, respectiv sume cuprinse între 50 şi 100 de lei şoferilor străini. Procurorii au identificat două victime minore. Una dintre tinere provine dintr-un centru de plasament.

Minorele era bătute şi ameninţate dacă nu aduceau suficienţi bani din activitatea de prostituţie. De multe ori, inculpaţii îi ameninţau şi pe şoferi pe motiv că plăteau prea puţini bani pentru serviciile sexuale de care beneficiau.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91302

Publicat de pe 16 Apr 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace