|

Doi recidiviști condamnați la închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri

Doi bărbați din Alba recidiviști au primit o nouă condamnare la închisoare într-un dosar în care sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Tică Ilie și Tică Ilie Sergiu au primit fiecare câte 2 ani de închisoare cu executare.

Cei doi mai trebuie să plătească părții vătămate suma de 1.000 de euro reprezentând daune morale. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Alba Iulia și a fost contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

”Încetează procesul penal pornit împotriva inculpaţilor Tică Ilie şi Tică Ilie Sergiu, ca urmare a prescrierii răspunderii penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Achită pe inculpata Tică Violeta în baza art.10 lit.c Cod pr.pen. pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de art.193 al.1 Cod pen.şi de art.321 al.1 Cod pen. Condamnă pe inculpatul Tică Ilie Sergiu la pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani închisoare,în regim de detenţie, fără aplicarea vreunui spor. Condamnă pe inc. Tică Ilie la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infr.prev.de art. 321 al.1 Cod pen. Admite în parte acţiunea civilă: obligă în solidar pe inculpaţii Tică Ilie Sergiu şi Tică Ilie să plătească părţii vătămate S.A. suma de 1000 Euro sau echivalentul în lei la data plăţii, cu titlu de daune morale, respingând în rest pretenţiile civile”, se afirmă în minuta sentinței de la Judecătorie.

Tică Ilie Sergiu mai are o condamnare la închisoare cu suspendare (1 an și 10 luni) într-un dosar de înșelăciune cu mașini de cusut Singer. De asemenea, în 2011 a primit 2 ani, tot cu suspendare, pentru infracțiuni comise cu violență. Tică Ilie a fost și el condamnat la 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă calificată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals în declaraţii şi ameninţare în formă continuată.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91605

Publicat de pe Aug 30 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Doi recidiviști condamnați la închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri”

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent