|

După gratii pentru trafic de minori. Doi tineri din Orăştie ofereau şoferilor prostituate în parcări de pe DN7

Doi bărbaţi din Orăştie au ajuns în arestul IPJ Alba pentru trafic de minori şi proxenetism. Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache au folosit două tinere minore, pe care le-au obligat să se prostitueze cu şoferi care tranzitau DN7 în judeţele Alba, Hunedoara şi Arad.

Cei doi bărbaţi au vârste de aproximativ 25 de ani. Activitatea infracţională se desfăşura în parcări de TIR din cele trei judeţe. Proxeneţii cereau între 30 şi 50 de euro pentru o partidă de sex şoferilor străini, respectiv sume cuprinse între 50 şi 100 de lei şoferilor străini. Până în prezent, procurorii au identificat două victime minore.

Acestea era bătute şi ameninţate dacă nu aduceau suficienţi bani din activitatea de prostituţie. De multe ori, inculpaţii îi ameninţau şi pe şoferi pe motiv că plăteau prea puţini bani pentru serviciile sexuale ale prostituatelor minore.

Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache au fost arestaţi preventive la Tribunalul Alba pe o perioadă de 29 de zile, miercuri, 20 februarie. Vineri s-a judecat recursul inculpaţilor la Curtea de Apel Alba Iulia, iar mandatele au fost confirmate.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90981

Publicat de pe 23 Feb 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace