|

Elevii de liceu din Blaj acuzaţi de trafic de droguri rămân în arest. Curtea de Apel le-a respins recursul

Ladislau Gaspar. Foto Facebook

Curtea de Apel Alba Iulia a respins marţi, 5 februarie, recursul celor doi elevi de liceu din Blaj arestaţi în urmă cu cinci zile de Tribunalul Alba pentru trafic de droguri. Iulian Valer Todaşcă şi Ladislau Gaşpar vor rămâne cel puţin 30 de zile după gratii.

Cei doi tineri în vârstă de 18 ani au solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel eliberarea din arest şi impunerea unei măsuri mai puţin restrictive, obligaţia de a nu părăsi ţara sau localitatea de domiciliu. Instanţa a rspins recursul tinerilor şi a decis că aceştia trebuie să stea în arest 30 de zile, până la începutul lunii aprilie. Clienţii drogurilor erau tineri din Blaj, cei mai mulţi elevi la liceul unde învaţă cei doi inculpaţi.

Valer Todasca. Foto Facebook

Ladislau Gaşpar locuieşte în oraşul Blaj iar Iulian Valer Todaşcă în comuna Şona. Ambii sunt elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „I.M.Clain” din Blaj. Joi, unul dintre ei a fost surprins în flagrant, în timp ce vroia să vândă o cantitate de droguri. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 25 de grame de cannabis.

Ulterior, în urma percheziţiilor la domiciliile tinerilor s-a mai găsit cantitatea de 200 de grame de drog. Potrivit anchetatorilor, drogurile provin din Spania şi au fost trimise în România prin intermediul unui colet.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90856

Publicat de pe Feb 5 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent