|

Elevii de liceu din Blaj arestaţi preventiv pentru trafic de droguri au făcut recurs. Vezi cine sunt traficanţii

Gaşpar Ladislau. Foto Facebook

Cei doi tineri din Blaj, arestaţi preventiv vineri de Tribunalul Alba pentru trafic de droguri, au atacat decizia cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Sunt elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “I.M. Clain”.

Traficanţii de canabis se numesc Ladislau Gaşpar şi Iulian Valer Todaşcă. Surse judiciare susţin că unul dintre cei doi tineri este cercetat penal şi cu privire la infracţiunea de trafic internaţional de droguri. Procurorii au indicii că este implicat în transportul drogurilor pe ruta Spania – România.

Unul dintre ei a fost surprins în flagrant joi, în timp ce vroia să vândă o cantitate de droguri. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 25 de grame de cannabis. Ulterior, în urma percheziţiilor la domiciliile tinerilor s-a mai găsit cantitatea de 200 de grame de drog.

Iulian Valer Todaşcă. Foto Facebook

Cei doi traficanţi riscă până la 15 ani de închisoare. Anchetatorii au identificat până acum opt consumatori. Tinerii vindeau drogurile, în special, la colegi de şcoală.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90791

Publicat de pe Feb 1 2013. Publicat in Breaking News, Investigații, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Elevii de liceu din Blaj arestaţi preventiv pentru trafic de droguri au făcut recurs. Vezi cine sunt traficanţii”

  1. […] Cei doi tineri din Blaj, arestaţi preventiv vineri de Tribunalul Alba pentru trafic de droguri, au atacat decizia cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Sunt elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “I.M. Clain”. Vezi cine sunt cei doi elevi pe ANCHETE.Alba24. […]

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent