|

Femeia din Fărău, care şi-a înjunghiat concubinul, condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare

Femeia de 41 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, care şi-a înjunghiat concubinul cu un cuţit a fost condamnată la închisoare cu suspendare.

Daniela Adam a recunoscut fapta şi a primit o pedeapsă sub limita legală, de 2 ani de închisoare, suspendată pe o perioadă de 4 ani.

Sentinţa poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia. Scandalul dintre cei doi a avut loc la începutul lunii ianuarie 2013. Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, Daniela Adam l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 55 de ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa sa a fost pusă în pericol. Bărbatul a scăpat miraculos chiar dacă cuţitul i-a atins inima. Femeia a fost arestată preventiv în 6 ianuarie şi a fost eliberată în 18 februarie, după prima sentinţă a judecătorilor.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90959

Publicat de pe 19 Feb 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace