|

Femeie din Fărău trimisă în judecată pentru tentativă de omor

O femeie de 41 de ani din comuna Fărău a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru tentativă de omor. Delia Adam şi-a înjunghiat concubinul cu un cuţit, care a scăpat cu viaţă chiar dacă lovitura i-a atins inima.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba luni, 21 ianuarie 2013. Marţi, judecătorii au decis să prelungească mandatul de arest preventiv emis pe numele inculpatei cu încă 30 de zile.

Scandalul între cei doi concubini a avut loc în urmă cu două săptămâni. Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, Delia Adam l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 55 de ani, Vasile Costin. Poliţia a fost sesizată de o vecină.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa sa a fost pusă în pericol. Femeia a fost reţinută de poliţişti, iar judecătorii au emis mandat de arest preventiv. Delia Adam riscă pentru fapta sa până la 10 ani de închisoare.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90653

Publicat de pe Ian 22 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent