|

Femeie din Teiuş trimisă 7 ani şi 6 luni la închisoare după ce a obligat o minoră să cerşească

 O femeie din Teiuş acuzată că a obligat o minoră să cerşească a fost condamnată la pedeapsa de 7 ani şi 6 luni de închisoare. Sentinţa pronunţată iniţial de Tribunalul Alba a fost menţinută de Curtea de Apel Alba Iulia.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa la sfârşitul lunii noiembrie. Magistraţii au dispus şi prelungirea măsurii de arest pe numele inculpatei. Camelia Cruciţă Muscă a fost trimisă în judecată în luna martie în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Femeia este acuzată că a obligat o minoră în vârstă de 14 ani, rudă cu ea, să cerşească şi a beneficiat financiar de pe urma acestei activităţi.

În acţiunile sale de convingere a minorei, femeia arestată s-a folosit inclusiv de forţă. Fata a declarat anchetatorilor că a fost bătută de mai multe ori. Minora a reuşit să scape şi a anunţat poliţia. Dosarul a fost intrumentat de procurorii DIICOT Alba Iulia. Senţina mai poate fi contestată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă, este greu de crezut că mai poate fi schimbată în favoarea inculpatei.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=53

Publicat de pe Dec 7 2012. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent