|

Fostul arbitru Alexandru Rojneai condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru infracţiuni la legea drepturilor de autor

Fostul arbitru şi antrenor de fotbal Alexandru Rojneai a fost condamnat definitiv marţi, 22 ianuarie 2013, la şase luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării. Bărbatul mai trebuie să plătească daune de aproape 17.000 de euro.

Alexandru Rojneai, angajat al E-ON Gaz, a fost arbitru şi antrenor al echipei de fotbal „Viitorul” Sîntimbru. A fost trimis în judecată în ianuarie 2012 pentru infracţiuni prevăzute de legea drepturilor de autor. Judecătoria Alba Iulia la condamnat la 6 luni de închisoare şi plata unor daune materiale de aproape 17.000 de euro către două societăţi producătoare de programe de calculator, Microsoft Corporation și Autodesk Inc. Decizia instanţei de fond a fost menţinută de Curtea de Apel Alba Iulia, care a pronunţat sentinţa definitivă, marţi, 22 ianuarie.

Alexandru Rojneai a fost judecat pentru că a întocmit, fără autorizație și fără licențe de programe, proiecte de racordare la rețeaua de gaz metan.

Sentinţa Judecătoriei Alba Iulia menţinută de Curtea de Apel:

Condamnă inculpatul Rojneai Alexandru la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. Admite acţiunile civile formulate în cauză şi obligă inculpatul la plata sumei de 16.975 euro (3475 euro către M. C. şi 13.500 euro către A. I.). Confiscă special de la inculpat bunurile ridicate de la acesta de către organele de poliţie cu ocazia percheziţiei domiciliare. Respinge cererea inculpatului prin care a solicitat restituirea componentelor de calculator ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare precum şi cererea acestuia privind acordarea dreptului de copiere de pe hard a documentelor personale. Obligă inculpatul la 800 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului”.

Alexandru Rojneai a activat în corpul arbitrilor din Liga a II-a. A fost exclus din arbitraj în 2007.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90678

Publicat de pe Ian 24 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

7 comentarii pentru “Fostul arbitru Alexandru Rojneai condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru infracţiuni la legea drepturilor de autor”

  1. Cel mai tare arbitru, antrenor şi angajat al gazului din România. Nimeni, nu are un asemenea tuoeu ca acel individ! Continuă să spună peste tot că el a cumpărat procurorii, judecătorii, că toţi aceştia sunt la cheremul său. Da, mare dreptate, are: Federaţia Română de Fotbal l-a dat afară pentru a fost la cheremul său, Hulea de la Viitorul Sântimbru l-a dat afară pentru că a fost la cheremul lui, mai rămâne cei din conducerea EON să fie la cheremul lui! Mama şi fosta soţie l-au dat afară din casă pentru că au fost la cheremul lui. Ce putem spune super individ are Alba Iulia!

  2. Măi când îmi dai CD-urile alea, sau ţi le-a confiscat!

  3. cei care au proiecte la gaz facute de el raman valabile?

  4. Dragă Cucu, tu trebuie să te adresezi celor de la Eon Gaz Tg. Mureş, pentru problema cu proiectul tău. Ziarele nu pot să-ţi răspundă la această întrebare. Eu ştiu sigur că toate proiectele făcute de el vor fi anulate, deoarece unele intoxicaţii din judeţ, sunt provenite şi în urma proiectelor făcute de acest Rojneai Alexandru şi, atunci cei de la gaz vor obliga proprietarii să-şi facă proiecte noi.

    • Eon Gaz a aprobat si avizat proiectul , la recomandarea lor l-am contactat pe Rojneai Al. si apoi au venit si in control de doua ori si au zis ca e totul ok

  5. Dragă Cucu, cine naiba de la gaz şi l-a recomandat, când ăsta nimeni nu.l susţine de la gaz, mai mult îţi spun sigur că aşa va fi toate proiectele făcute de el vor fi luate şi puricate?. Spre curiozitatea mea, te rog spune-mi cât i-ai dat pe proiect?

  6. […] în judecată în ianuarie 2012 pentru infracţiuni prevăzute de legea drepturilor de autor. AICI, mai multe […]

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent