|

Funcționar de la Administrația Finanțelor Publice Cîmpeni, reținut de polițiștii DGA

Un funcționar public de la Administrația Finanțelor Publice Cîmpeni a fost reținut joi seara de ofițerii Direcției Generale Anticorupție Alba. Funcționarul se numește Constantin Toader și este suspectat de fals.

Bărbatul este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pe numele funcționarului Constantin Toader a fost formulată o plângere de către reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Muncă  Alba. Acesta este suspectat că ar fi întocmit contracte de muncă pe numele a 23 de persoane în scopul obținerii de facilități financiare de la AJOFM Alba.

Angajările fictive ar fi fost realizate la societatea comercială Danghiali SRL  Abrud, căreia bărbatul îi asigura serviciile de contabilitate. Potrivit legislației, AJOFM acordă facilități financiare firmelor pentru angajarea absolvenților, a șomerilor și a persoanelor cu handicap.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91560

Publicat de pe Aug 2 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent