|

Închisoare cu executare pentru doi proxeneți din Alba Iulia. Au obligat o minoră să se prostitueze

Judecătoria Alba Iulia a pronunțat prima sentință într-un dosar de trafic de minori. Doi proxeneţi, Cornel Bumbu şi Daniel Gergely, au fost condamnați fiecare la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia pe fond a judecătorilor a fost luată luni, 4 noiembrie 2013 și poate fi contestată la Curtea de Apel.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40 de ani, au fost trimişi în judecată în 31 ianuarie 2011. Cornel Bumbu a stat în arest preventiv circa patru luni, iar Daniel Gergely aproximativ 3 luni. Cei doi sunt judecați pentru că au obligat o fată de 17 ani din Alba Iulia, elevă de liceu, să se prostitueze. Minora a fost filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale, traficată şi şantajată.

Minora a intrat în atenția primului proxenet în 2009, când o colegă de clasă i-a făcut cunoştinţă cu Daniel Gergely. Acesta, sub promisiunea obţinerii unor venituri importante şi, ulterior prin şantajarea tinerei cu difuzarea unor imagini sexuale explicite, a constrâns-o să întreţină cu el şi alte 15 persoane relaţii sexuale fireşti şi orale, în scopul obţinerii de venituri ilegale. Suma pretinsă de Gergely clienţilor fetei era de 100 de lei. Prin intermediul lui Gergely fata l-a cunoscut apoi pe Cornel Bumbu, care avea să devină următorul ei proxenet. Acesta i-a fost iniţial client fetei, căreia i-a spus că s-a îndrăgostit de ea şi că doreşte să fie prietena lui, promiţându-i chiar că îi va da sumele de bani de care are nevoie, dar să nu mai lucreze pentru Gergely.

Fata a acceptat, însă lucrurile nu au stat deloc aşa cum îi promisese acesta, care, la rândul său, a pus-o să se culce cu alţi 4 bărbaţi şi a filmat-o în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu ei. Relaţia dintre adolescentă şi Cornel Bumbu s-a întrerupt la un moment dat pentru că, potrivit spuselor victimei, “nu-l mai putea suporta” şi nu mai vroia să se întâlnească cu el

În faţa procurorilor nici Gergely, nici Bumbu nu a vrut să recunoască faptul că au pus-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale cu alţi bărbaţi sau că ar fi efectuat înregistrări cu aceasta. Ambii inculpaţi au susţinut că s-au îndrăgostit de victimă, că au fost seduşi de aceasta şi că ea se prostitua de bună voie.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91756

Publicat de pe Noi 4 2013. Publicat in Breaking News, Investigații, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent