|

Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Ciuruleasa acuzat de corupţie sexuală

Un bărbat de 61 de ani din comuna Ciuruleasa a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru corupţie sexuală şi ameninţare. Ioan Toader a acostat o minoră de 11 ani.

Curtea de Apel a menţinut sentinţa pronunţată de instanţa de fond, Judecătoria Cîmpeni. Bătrânul a primit 2 ani şi 6 luni pentru corupţie sexuală, respectiv 4 luni pentru ameninţare. Magistraţii au contopit pedepsele în cea mai grea pe care au suspendat-o din punct de vedere a executării pe o perioadă de 6 ani şi 6 luni. Bărbatul mai trebuie să plătească familiei victimei daune morale de 3.000 de lei, dar şi chetuieli judiciare de aproape 2.000 de lei.

Potrivit magistraţilor, în data de 14 august 2012, în timp ce se afla în curtea fostei unităţi militare din Abrud, Ioan Toader a acostat o minoră de 11 ani, din Abrud, pe care, împotriva voinţei ei, a sărutat-o, a mângâiat-o în zonele intime după care a ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va spune cuiva ce i s-a întâmplat.

Poliţiştii şi procurorii au demarat ancheta ca urmare a sesizării depusă la data de 18.08.2012, de către mama minorei. Bătrânul a stat în arest până la pronunţarea sentinţei Judecătoriei Câmpeni, în 2 octombrie 2012.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90500

Publicat de pe 26 Dec 2012. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace