|

Infractori periculoşi din Orăştie, judecaţi la Aiud pentru tâlhărie. Sunt condamnaţi la 5 ani de închisoare pentru aceeaşi infracţiune

Doi infractori periculoşi din Orăştie sunt judecaţi la Judecătoria Aiud pentru tâlhărie. Ilie Alin Moldovan (22 ani) şi Remus Josin Stoica (26 ani) au furat prin violenţă de la un bărbat un telefon mobil şi suma de 40 de lei.

Infracţiunea a avut loc la Aiud în urmă cu un an de zile. Următorul termen va avea loc în 15 februarie 2013. Cei doi riscă în acest dosar peste 7 ani de închisoare. Ilie Alin Moldovan şi Remus Josin Stoica fac parte dintr-un grup infracţional specializat în infracţiuni cu violenţă.

Într-un alt dosar au fost condamnaţi, definitiv, la câte 5 ani de închisoare cu executare tot pentru tâlhărie. În acest dosar au tâlhărit, în luna februarie 2012, o persoană pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia.

Potrivit rechizitoriului, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 1, au luat la ocazie din Aiud un tânăr în vârstă de 19 ani. În momentul în care au ajuns pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia au intrat pe o stradă lăturalnică, l-au dat jos pe tânăr din autoturism şi l-au ameninţat cu o şurubelniţă. I-au sustras acestuia telefonul mobil şi suma de 1.270 lei după care l-au legat cu propriul fular la ochi şi l-au abandonat.

Remus Josin Stoica a mai fost condamnat în 2008 la închisoare cu executare pentru furt calificat.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90760

Publicat de pe 31 Ian 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace