|

Interlop extrădat din Italia. Marius Necreală a bătut patru bărbaţi într-un bar din Alba Iulia

Un interlop din Alba Iulia implicat în mai multe dosare penale în ultimii ani a fost reţinut de autorităţile italiene. Florin Marius Necreală (36 ani) a fost escortat în România şi a ajuns în arestul IPJ Alba.

Bărbatul era urmărit prin Interpol la nivel european, în baza unui mandat de arestare preventivă al Tribunalului Alba, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marius Necreală era urmărit naţional şi internaţional din luna octombrie 2011 iar în luna decembrie 2012 a fost reţinut în Italia, în urma colaborării dintre autorităţile române şi cele italiene. Inculpatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar vineri a fost prezentat Tribunalului Alba pentru confirmarea mandatului de arest.

Infracţiunile de care este acuzat au avut loc într-un bar din Alba Iulia. Interlopul a fost implicat într-o bătaie în care au căzut victime patru persoane. Părţile vătămate în cauză sunt Iulian Cibu, Nicolae Ciprian Anghel, Paul Anghel şi Constantin Anghel.

Necreală a mai fost implicat şi în alte activităţi ilegale. Necreală este judecat la Tribunalul Vâlcea într-un dosar de criminalitate organizată. Dosarul a fost disjuns, în condiţiile în care nu a fost găsit de autorităţi pentru a putea fi audiat. Alţi 10 interlopi din gruparea infracţională a fraţilor Sibişean din Alba Iulia au primit condamnări la închisoare. Dosarul acestora se află, în prezent, la Curtea de Apel Piteşti.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90911

Publicat de pe 9 Feb 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace