|

Ministerul Economiei a publicat anunţul privind atragerea de investitori la Cupru Min

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, instituţie subordonată Ministerului Economiei, a publicat anunţul privind atragerea de investitori la Cupru Min SA Abrud. Selectarea investitorului cu care se va realize parteneriatul sau asocierea se va face pe baza unui proces competitive.

Ministerul Economiei vrea să obţină bani de investiţii la Cupru Min prin orice metodă prevăzută de lege.„Realizarea procesului de atragere de învestiţii se va face prin orice metodă prevăzută de lege (ex: asociere în participaţiune, cooperare, etc.), suma obţinută de la investitorul selectat urmând a fi utilizată pentru efectuarea investiţiilor de mediu, dotarea tehnologică a societăţii, deschiderea de noi fronturi de lucru şi capital de lucru. Selectarea investitorului se va face pe baza unui proces competitiv”, se afirmă în anunţ.

Modalitatea de atragere de investiţii şi de selecţie a investitorului va fi aprobată de conducerea Cupru Min SA în cursul lunii iunie 2013 şi va fi dată publicităţii prin anunţul privind atragerea de investiţii la societate. Anunţul va conţine detalii cu privire la achiziţionarea caietului de sarcini, precum şi cu privire la calendarul operaţiunilor.

“Caietul de sarcini va conţine informaţii detaliate cu privire la condiţiile de participare la  selecţie, documentele de participare solicitate, condiţiile de eligibilitate, modalităţile de prezentare şi conţinutul ofertelor, criteriile în baza cărora vor fi evaluate ofertele depuse de investitorii care participă la selecţie, modalitatea de punctare a ofertelor în vederea desemnării ofertei câştigătoare, modalitatea de acces la date şi informaţii, în cadrul unei camere de date organizate la Societate, instrucţiunile privind depunerea ofertelor, garanţiile solicitate, etc. Investitorii interesaţi de participarea la un proiect comun de investiţii cu Societatea sunt invitaţi să depună Scrisori de Interes”, se mai afirmă în anunţul Ministerului.

Scrisorile de intenţie vor fi transmise la sediul Cupru Min din Abrud până în 10 iunie 2013. Scrisoarea de Interes va conţine şi o prezentare a investitorului, cuprinzind informaţii detaliate despre acţionariatul acestuia, experienţa în domeniul finanţării sau operării de societăţi care activează în industria minieră, în mod particular în sectorul cuprifer, precum şi despre capabilităţile financiare ale acestuia, care să demonstreze posibilitatea efectivă şi imediată de implicare într-un proiect comun de investiţii cu exploatarea minieră din Apuseni.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91433

Publicat de pe Mai 25 2013. Publicat in Breaking News, Economie, Faliment. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent