|

O fostă funcţionară de la Primăria Blaj trimisă în judecată pentru delapidare de aproape 40.000 de lei

O fostă angajată a Primăriei Blaj a fost trimis în judecată de procurori pentru delapidare. Elena Patap este acuzată că şi-a însuşit aproape 40.000 de lei din banii plăţi administraţiei locale de contribuabilii din Blaj.

Elena Patap a fost angajată a Primăriei municipiului Blaj, la Direcţia de Taxe şi Impozite, unde avea atribuţii referitoare la micii agenţi comerciali. În urmă cu aproximativ 1 an de zile s-a descoperit lipsa unei sume de bani din conturile instituţiei. Un control de audit a scos în evidenţă lipsa sumei de 38.423 lei, sustrasă de funcţionară şi utilizată în scop personal.

Femeia avea parolă ce îi permitea accesul în sistem şi, astfel, a reuşit să delapideze instituţia cu suma de bani menţionată. Inculpata nu mai lucrează la Primăria Blaj din aprilie 2012. Suma de bani a fost recuperată în timpul cercetărilor.

Infracţiunea de delapidare se pedepseşte de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani. Dosarul a fost înregistrat în 4 martie la Judecătoria Blaj, iar primul termen se va judeca în 4 aprilie.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91052

Publicat de pe 10 Mar 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace