|

Opt tineri din Sebeş şi Pianu trimişi în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri

Opt tineri din oraşul Sebeş şi comuna Pianu au fost trimişi în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri. Dosarul a fost înregistrat la Tribunal în 1 martie 2013, iar primul termen va avea loc în 18 martie.

Doi dintre inculpaţi sunt în arest preventiv, mandate confirmate de judecători la sfârşitul săptămânii trecute. Tinerii aflaţi în arest se numesc Nicolae Ciucur şi Florin Ştefan Dogaru şi sunt în vârstă de 21 de ani. Procurorii DIICOT Alba Iulia au găsit asupra acestora, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, o cantitate de 200 de grame de marihuana.

Drogul provine din Spania, de unde a fost adus prin colet cu firme de curierat. Cei doi au avut zeci de clienţi în Sebeş, Pianu şi în localităţi învecinate. Au mai fost trimişi în judecată, în stare de libertate, alţi şase tineri: Radu Drăgan, Valerian Păcurar, Remus Cezar Uivari, Tiberiu Adrian Herlea, Daniel Cristea şi Daniel Dumitru Albu. Traficul de droguri de risc se pedepseşte cu închisoare de la 3 ani la 15 ani. Dacă recunosc faptele, inculpaţii pot primi pedepse cu suspendare.

Florin Dogaru a fost trimis în judecată într-un alt dosar de trafic de droguri, alături de alţi 11 inculpaţi, tot din judeţul Alba. A recunoscut faptele şi a primit o pedeapsă la închisoare cu suspendare la Tribunalul Alba. Cauza este în recurs la Curtea de Apel Alba Iulia

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91019

Publicat de pe Mar 4 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent