|

Pedepsă majorată la Curtea de Apel pentru violatorul cu perucă: 5 ani de închisoare după ce a recunoscut fapta

Doi bărbaţi în vârstă de 56 de ani din Alba Iulia au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la pedepse cu închisoarea pentru viol. Unul dintre ei şi-a ademenit victima bolnavă psihic cu o perucă.

Ioan Mara, recidivist, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în timp ce Ionel Bodea a primit pedeapsa de 3 ani şi 4 luni, ambele cu executare. Pedepsele sunt mici raportat la fapte, dar inculpaţii au recunoscut şi au beneficiar de reducerea pedepselor. La Tribunalul Alba, Ioan Mara a primit 4 ani şi 6 luni de închisoare.

Faptele de care sunt acuzaţi cei doi bărbaţi au avut loc în 16 martie 2012. Iniţial a fost reţinut doar Ioan Mara, care a fost surprins de poliţişti „în flagrant“. Tânăra găsită la locuinţa acestuia, în vârstă de 25 de ani, le-a spus poliţiştilor că a fost sechestrată şi violată. Victima a fost invitată la o cafea de către Ioan Mara, la locuinţa acestuia, unde a sechestrat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.

A ademenit-o pe tânără după ce şi-a pus o perucă de femeie pe cap, profitând astfel de faptul că nu vede bine. Victima venea în vizită la o vecină a violatorului, pe care a cunoscut-o la spital unde urma un tratament medical. Ioan Mara este recidivist. A ispăşit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru viol şi omor. Anchetatorii au continuat cercetările şi au descoperit că tânăra a mai fost abuzată şi de al doilea bărbat, Ionel Bodea.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90550

Publicat de pe Ian 10 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent