|

Poliţist din IPJ Alba condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Şi-a însuşit 4.000 de lei din amenzi

Un agent şef din cadrul IPJ Alba a fost condamnat de Tribunalul Alba la pedeapsa de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Poliţistul este acuzat că a sustras şi folosit în interes personal o sumă de bani încasată din amenzi.

Vasile Bogdan Păcurar este judecat  pentru că a sustras şi folosit în interes personal suma de 4.060 lei din amenzi aplicate unor persoane. Infracţiunile au avut loc în perioada februarie – mai 2012.

Fapta a fost descoperită de superiorii poliţistului care au sesizat Parchetul. Banii însuşiţi de poliţist au rezultat din contravenţii aplicate mai multor persoane. Agentul şef mai este judecat şi pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale întrucât a falsificat chitanţele pentru a putea încasa suma respectivă. Poliţistul a returnat integral suma de bani cu care a prejudiciat instituţia la care lucrează.

Sentinţa Tribunalului Alba a fost pronunţată luni, 21 ianuarie 2013 şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90647

Publicat de pe 22 Ian 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace