|

Proprietara pensiunii Gura Ursului din Poiana Ampoiului condamnată la 7 ani de închisoare pentru trafic de minori

Tribunalul Alba a pronunţat prima sentinţă într-un dosar de trafic de minori descoperit de procurorii DIICOT la pensiunea Gura Ursului din localitatea Poiana Ampoiului, comuna Meteş. Simona Todorescu (31 ani) a fost condamnată la pedeapsa de 7 ani de închisoare. Femeia este acuzată că a obligat două minore, angajate la pensiune, să întreţină relaţii sexuale cu clienţii.

Sentinţa Tribunalului Alba a fost pronunţată marţi, 5 februarie 2013. Judecătorii au mai acordat părţilor vătămate daune civile în valoare de 12.000 de lei. Simona Todorescu, cu domiciliul în satul Feneş – Zlata, deţine pensiunea Gura Ursului situată lângă drumul naţional 74, în localitatea Poiana Ampoiului. Aici au descoperit procurorii DIICOT, în urmă cu aproape doi ani de zile, două fete în vârstă de 14 şi 15 ani, pe care patroana le folosea la tot felul de munci gospodăreşti, dar pe care le trimitea şi să întreţină relaţii sexuale cu clienţii.

Fetele, provenite din familii cu condiţii materiale precare, nu primeau niciun ban în urma serviciilor prestate, care erau cotabilizate de patrona localului în contul unor datorii pe care părinţii lor le-ar fi avut faţă de ea. Simona Todorescu a stat în arest preventiv în acest dosar timp de trei luni, din aprilie până la începutul lunii august 2011. Sentinţa poate fi contestată la Curtea de Apel.

Femeia este judecată şi în dosarul “pensiilor ilegale” pentru instigare la fals în înscrisuri oficiale. Pentru aceeaşi infracţiune este judecat şi soţul femeii, Marius Todorescu. Cei doi sunt acuzaţi că au oferit bani unuia dintre cei doi lideri ai grupării spcializată în falsificarea de dosare de pensie şi acte de studiu, în scopul obţinerii unor diplome de bacalaureat. Dosarul se află în faza de judecată la Tribunalul Alba.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90848

Publicat de pe Feb 5 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent