|

Prostituată condamnată la închisoare cu suspendare. A tâlhărit un client pe centura din Alba Iulia

Judecătoria Alba Iulia a condamnat o prostituată, care racolează clienţi pe centura oraşului, la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Victima este un fost client al tinerei în vârstă de 18 ani.

Andreea Daniela Kozac este o veche clientă a poliţiştilor şi procurorilor. A mai fost condamnată pentru prostituţie şi este victimă într-un dosar de trafic de minori şi într-un altul în care este judecată o grupare infracţională pentru proxenetism.

Fapta de tâlhărie datează din anul 2011. Iniţial, prostituata a fost achitată la Judecătorie, dar Curtea de Apel a decis rejudecarea procesului. Dosarul s-a întor la instanţa de fond, care a hotărât, marţi, 5 februarie 2013, pronunţarea undei sentinţe de 2 ani de închisoare, cu suspendarea executării pe o perioadă de 4 ani. Decizia poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Andreea Daniela Kozac a mai fost condamnată, în august 2012, pentru prostituţie, sentinţa fiind internarea într-un centru de reeducare până la împlinirea vârstei de 18 ani. Tânăra a devenit majoră în 25 ianuarie 2013. Femeia este „victimă“ într-un dosar de trafic de minori, în care doi bărbaţi au fost condamnaţi la 5 ani de închisoare. De asemenea, este „victimă“ în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, în care este judecată la Tribunalul Alba o grupare infracţională specializată în proxenetism, trafic de minori, trafic de persoane şi şantaj.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90878

Publicat de pe Feb 7 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent