|

Prostituată condamnată la închisoare cu suspendare. A tâlhărit un client pe centura din Alba Iulia

Judecătoria Alba Iulia a condamnat o prostituată, care racolează clienţi pe centura oraşului, la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Victima este un fost client al tinerei în vârstă de 18 ani.

Andreea Daniela Kozac este o veche clientă a poliţiştilor şi procurorilor. A mai fost condamnată pentru prostituţie şi este victimă într-un dosar de trafic de minori şi într-un altul în care este judecată o grupare infracţională pentru proxenetism.

Fapta de tâlhărie datează din anul 2011. Iniţial, prostituata a fost achitată la Judecătorie, dar Curtea de Apel a decis rejudecarea procesului. Dosarul s-a întor la instanţa de fond, care a hotărât, marţi, 5 februarie 2013, pronunţarea undei sentinţe de 2 ani de închisoare, cu suspendarea executării pe o perioadă de 4 ani. Decizia poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Andreea Daniela Kozac a mai fost condamnată, în august 2012, pentru prostituţie, sentinţa fiind internarea într-un centru de reeducare până la împlinirea vârstei de 18 ani. Tânăra a devenit majoră în 25 ianuarie 2013. Femeia este „victimă“ într-un dosar de trafic de minori, în care doi bărbaţi au fost condamnaţi la 5 ani de închisoare. De asemenea, este „victimă“ în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, în care este judecată la Tribunalul Alba o grupare infracţională specializată în proxenetism, trafic de minori, trafic de persoane şi şantaj.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90878

Publicat de pe 7 Feb 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace