|

Proxenet de pe centura oraşului Alba Iulia condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare

 Un proxenet care îşi desfăşura activitatea pe centura oraşului Alba Iulia a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare. Instanţa a mai dispus confiscarea de la inculpatul Nicolae Ovidiu Bota a sumei de 9.000 de lei provenită din realizarea infracţiunii.

Sentinţa a fost pronunţată în 22 noiembrie 2012. În cazul unui al doilea proxenet judecat în cauză, Vasile Gheorghe Varvaroi, instanţa a dispus încetarea procesului penal pe motiv că a mai fost judecat o dată pentru aceeaşi faptă. Varvaroi a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare în luna septembrie 2012, pentru trafic de minori şi proxenetism.

Iniţial, în al doilea dosar, Vasile Gheorghe Varvaroi a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare la Judecătoria Alba Iulia, sentinţă anulată la Curtea de Apel. În acelaşi dosar Ileana Kozac a primit pedeapsa de 6 luni închisoare cu executare. În cazul unei inculpate minore, A. K., instanţa a dispus internarea acestei într-un centru de reeducare până la împlinirea vârstei de 18 ani. Tânăra împlineşte 18 ani în ianuarie 2013. Minora a mai fost condamnată la o măsură similară într-un alt proces în care este acuzată de furt calificat.

Vasile Gheorghe Varvaroi şi Nicolae Ovidiu Bota (35 ani), din Sebeş, au fost judecaţi pentru că „protejau“ câteva prostituate, dintre care una minoră, pe care le plasau la clienţi într-un bar din oraş, de pe strada Olteniei, dar şi pe centura oraşului. De pe urma acestei activităţi, cei doi bărbaţi obţineau diferite sume de bani.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=57

Publicat de pe Dec 7 2012. Publicat in Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent