|

Recurs admis la Curtea de Apel: agresorii ciobanului din Stremţ, arestaţi pentru tentativă de omor deosebit de grav

Bărbaţii acuzaţi că au bătut crunt un cioban la Stremţ vor fi cercetaţi în arest preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia a admis, vineri, recursul procurorilor şi a decis emiterea unor mandate pe o perioadă de 29 de zile pe numele celor doi.

Săptămâna trecută, Tribunalul Alba a hotărât cercetarea celor doi în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbaţii arestaţi preventiv sunt Muntean Cornel Ilie din Teiuş şi Muntean Vasile Ioan din Geoagiu de Sus. Infracţiunile de care sunt acuzaţi au avut loc pe o păşune situată în extravilanul localităţii Stremţ, unde a fost găsit ciobanul bătut, dezbrăcat şi cu multiple fracturi.

„Din primele cercetări a rezultat că cei doi suspecţi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu victima, au legat-o de mâini şi de picioare, i-au luat telefonul mobil, au agresat-o, aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă, în zona toracică, abdominală precum şi a membrelor superioare şi inferioare, după care au dezbrăcat-o şi i-au ars hainele. Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia prezentând multiple leziuni (fracturi de membre, traumatisme şi contuzii multiple), unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a rămas sub supraveghere medicală”, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Muntean Cornel Ilie şi Muntean Vasile Ioan sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi distrugere.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91253

Publicat de pe Apr 5 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent