|

Șase ani de închisoare pentru o femeie care a obligat o minoră să se prostitueze în parcări

Simon Sofia, în vârstă de 30 de ani, din Alba, a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru trafic de minori. Inculpata este acuzată că a racolat o minoră în vârstă de 14 ani în scopul practicării prostituţiei.

Sentinţa a fost pronunţată pe fond la Tribunalul Alba şi a fost menținută în 21 octombrie 2013 la Curtea de Apel Alba Iulia. Simon Sofia Maria este în arestat preventiv din 3 iulie 2013. Judecătorii au mai dispus anularea supendării unei pedepse de 2 ani de închisoare, primită de Simon Sofia în 2011 pentru infracţiunea de furt calificat. Femeia va executa în final 6 ani. Iculpata este acuzată de procurorii DIICOT Alba Iulia că a racolat o minoră de 14 ani în scopul practicării prostituţiei.

Tânăra cu domiciliul în judeţul Arad se prostitua în parcări de pe drumurile naţionale, unde întreţinea relaţii sexuale cu şoferi români şi străini. Activitatea era deosebit de profitabilă pentru proxenetă, având în vedere că minora avea câştiguri de 1.000 de lei pe zi. Ultima cale de atac a inculpatei este recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91748

Publicat de pe 1 Noi 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace