|

Şase luni de închisoare cu suspendare pentru fostul administrator al Asociaţiei de Proprietari “51 Ardealul”. Adriana Haţegan este acuzată de neglijenţă în serviciu

Sentinţă în premieră pentru justiţia din Alba Iulia. Un fost administrator al unei asociaţii de proprietari a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu. Decizia a fost luată vineri, 24 ianaurie 2013, în dosarul în care a fost inculpată Adriana Haţegan, fost administrator al Asociaţiei 51 Ardealul.

Femeia a primit 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, respectiv plata unor pretenţii civile. “Condamnă inculpata Haţegan Adriana la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. Admite în parte acţiunea civilă formulată de pârâta civilă Asociaţia de Proprietari Ardealul”, se afirmă în minuta Judecătoriei. Sentinţa poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Adriana Haţegan este jduecată pentru delapidare şi neglijenţă în serviciu. Inculpata este acuzată că a derulat activităţi ilegale ce au dus la prejudicierea proprietarilor de apartamente din asociaţie.

Adriana Haţegan a fost timp de mai mulţi ani preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 51 Ardealul din zona industrială a oraşului Alba Iulia. Membrii asociaţiei au depus plângeri împotriva femeii încă de acum trei ani. Dosarul a fost finalizat de procurori şi trimis în judecată în 6 iunie 2012. Adriana Haţegan a fost acuzată că a încasat în mod nejustificat bani de la membrii asociaţiei şi că nu a plătit facturile către furnizorii de utilităţi. În componenţa Asociaţiei de proprietari „Ardealul 51“ intră 220 de apartamente din 15 blocuri.

În perioada cât a condus asociaţia, proprietarii de apartamente au rămas de multe ori fără apă potabilă din cauza datoriilor la furnizorul de utilităţi. De asemenea, gunoiul nu era ridicat de firma de salubrizare perioade lungi de timp, tot din cauza neplăţii serviciului.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90704

Publicat de pe Ian 26 2013. Publicat in Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Şase luni de închisoare cu suspendare pentru fostul administrator al Asociaţiei de Proprietari “51 Ardealul”. Adriana Haţegan este acuzată de neglijenţă în serviciu”

  1. pe cand niste controale la asociatiile de proprietari?

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent