|

Sentinţă definitivă în dosarul “prostituate la pensiune“: Tibor Polgar, condamnat la 5 ani de închisoare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat la sfârşitul săptămânii sentinţa definitivă în dosarul “prostituate la pensiune”. Judecătorii au respins recursul inculpatului Polgar Tibor, care va sta 5 ani la închisoare. ÎCCJ a respins recursul inculpatului şi a menţinut decizia Curţii de Apel Alba Iulia din martie 2013.

“Respinge, ca nefondat, recursul declarat de inculpatul Polgar Tibor împotriva deciziei penale nr. 48/A/2013 din 8 martie 2013 a Curţii de Apel Alba Iulia – Secţia Penala şi pentru Cauze cu Minori. Deduce din pedeapsa aplicată, durata reţinerii şi arestării preventive de la 24 aprilie 2012 la 10 octombrie 2013”, se afirmă în minuta deciziei de la instanţa supremă. Bărbatul a fost judecat pentru proxenetism, trafic de minori şi act sexual cu un minor. Bărbatul ar mai avea de stat după gratii circa 3 ani şi 6 luni, dar poate fi eliberat condiţionat peste mai puţin de 2 ani.

Tibor Polgar a fost trimis în judecată în luna mai 2012. Activitatea infracţională s-a desfăşurat la o pensiune din Alba Iulia, aflată în proprietatea familiei inculpatului. Potrivit procurorilor, Tibor Polgar (51 ani) a amenajat la subsolul pensiunii un club privat unde clienţii care doreau relaţii sexuale contra cost se întâlneau cu fete dispuse la practicarea prostituţiei, ce erau chemate de către inculpat. Bărbatul a recrutat în total cinci fete, dintre care trei minore, cu care a întreţinut relaţii sexuale contra cost deşi cunoştea că acestea nu au împlinit vârsta de 18 ani.

„După ce a recrutat-o pe minora D. C., inculpatul Polgar Tibor a contactat-o telefonic şi i-a propus să întreţină relaţii intime cu el, lucru cu careminora a fost de acord, primind pentru partida sexuală suma de 100 de lei. La scurt timp, inculpatul a contactat-o din nou telefonic şi i-a promis câştiguri băneşti în schimbul favorurilor sexuale oferite altor bărbaţi. A întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi printre care şi un cetăţean spaniol de la care a primit 50 de euro“, se susţine în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Administratorul pensiunii a procedat în acelaşi mod şi cu alte două minore pe care le-a plasat la clienţii pensiunii. „Inculpatul a continuat relaţia cu minora S.I. în sensul că i-a găsit clienţi români şi străini, cu care să întreţină relaţii sexuale atât la pensiune cât şi în alte locaţii. În dimineaţa de 24 aprilie 2012, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate de lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Alba Iulia la pensiune, minora a fost găsită într-o cameră cu un cetăţean belgian“, se mai susţine în rechizitoriu.

Alte precizări din rechizitoriu: „În cursul anului 2012, inculpatul Polgar Tibor a recutat-o telefonic pe minora K.A.D. şi a invitat-o la biroul său situat în apropierea pensiunii unde i-a propus să întreţină relaţii intime cu el contra cost, lucru care s-a şi întâmplat, aceasta primind suma de 50 de lei. Cu acea ocazie a asigurat-o pe minoră că o va ajuta să realizeze venituri, în schimbul oferirii serviciilor sexuale unor bărbaţi. În acest sens, inculpatul i-a preznetat minorei mai mulţi bărbaţi cu care aceasta în mod frecvent întreţinea relaţii sexuale normale şi orale în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 d elei şi 100 de lei. Totodată i-a propus minorei, ca după deschiderea barului din cadrul pensiunii să ofere companie clienţilor contra cost.”

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91709

Publicat de pe Oct 13 2013. Publicat in Breaking News, Investigații, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent