|

Sentință la Judecătoria Aiud: patru falsificatori de bani condamnați la închisoare

Judecatoria AiudPatru bărbați au fost condamnați de Judecătoria Aiud la pedepse cu închisoarea pentru înșelăciune și falsificare de monedă. Cea mai grea sentință este de 7 ani și 8 luni cu executare. Inculpații sunt acuzați că au falsificat bancnote de 100 de lei și le-au plasat în diferite locuri, în special în piețe.

Inculpații sunt acuzați că au falificat bancnote de 100 de lei pe care le-au plasat la persoane, în special în piețe agroalimentare, care nu își dădeau seama că sunt falsificate. Dosarul a fost trimis în jduecată în aprilie 2013. Sentința a fost pronunțată la sfârșitul lunii 2013 și poate fi atacată cu recurs.

”Condamnă inculpatul Filipescu Ciprian Lucian la 2 ani și 2 luni închisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani. Condamnă inculpatul Pop Lucian Cosmin la 2 ani și 1 lună închisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 4 ani și 10 luni. Condamnă inculpatul Grad Andrei Alexandru la 1 ani și 10 luni închisoare cu supendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Condamnă inculpatul Cenușă Cristian la 7 ani si 8 luni închisoare cu executare”, se afirmă în minuta sentinței de la Judecătoria Aiud.

Inculpatul care a primit cea mai mare pedeapsă, Cenușă Cristian, a mai fost condamnat în 2007 la Judecătoria Cîmpeni, la 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Instanța l-a mai obligat atunci la tratament medical psihiatric.

 

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91831

Publicat de pe Dec 2 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent