|

Tânăr din Rădeşti trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un patron

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Rădeşti, judeţul Alba, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Todor Crişan a înjunghiat un bărbat de 46 de ani, administrator al unui local din Aiud.  Scandalul a avut loc la sfârşitul lunii mai pe terasa unui local public situat pe strada Horea.  

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de siguranţă publică din Aiud iar din primele cercetări a rezultat că în jurul orelor 00,30, între C.T., un tânăr de 23 de ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba şi P.V.T., de 38 de ani, s-a produs o altercaţie, în timp ce se aflau pe terasa localului public, împrejurare în care administratorul localului, L.V., de 46 de ani, din Aiud, care a intervenit pentru a aplana conflictul, a fost înjunghiat de către C.T. în zona abdominală. După comiterea faptei, C.T. a fugit de la locul incidentului şi a fost identificat şi reţinut de poliţişti la o distanţă de cca. 250 de metri de localul public”, se afirmă în comunicatul IPJ Alba făcut public după scandal.

Victima a fost transportată la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia. Aici a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Todor Crişan a fost arestat preventiv, iar în 12 iunie a fost trimis în judecată. Magistraţii de la Tribunalul Alba au prelungit măsura arestării cu 60 de zile. Bărbatul nu este la prima agresiune cu violenţă. În martie 2013 a fost condamnat de Judecătoria Aiud la pedeapsa de 1 an de închisoare cu suspendare pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91481

Publicat de pe Iun 14 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent