|

Tânăr din Sebeş, trimis în judecată pentru tâlhărie. Daniel Hârceagă a furat bani şi un telefon prin violenţă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sebeş a fost trimis în judecată de procurori pentru tâlhărie. Daniel Constantin Hârceagă este acuzat că a sustras prin violenţă un telefon mobil şi o sumă de bani de la un bărbat.

Dosarul a fost înregistrat la judecătoria Sebeş, iar primul termen a fost stability pentru 9 octombrie 2013. La sfârşitul săptămânii trecute, judecătorii au hotărât menţinerea inculpatului în arrest preventiv. Fapta de care este acuzat tânărul a avut loc în noaptea de 17/18 august. Un bărbat de 34 de ani, din Sebeş, a sesizat poliţia cu privire la faptul că în timp ce se afla în apropierea unui local public din oraş a fost victima unui infracţiuni de tâlhărie.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, din primele cercetări efectuate cu privire la eveniment a stabilit că victima, împreună cu alte persoane a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Sebeş, iar în jurul orei 03.30 a plecat spre casă. În apropierea barului, într-o zonă întunecoasă a fost lovită cu pumnul în zona feţei şi ulterior deposedată de telefonul mobil şi suma de 70 lei pe care-i avea asupra sa de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor oferite de victimă, coroborate cu alte date deţinute sau obţinute în cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii şi jandarmi din dispozitivul de ordine publică au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect, în persoana lui Daniel Hârceagă, de 23 ani, din Sebeş, asupra căruia a fost găsit atât telefonul mobil, cât şi suma de bani sustrasă. Tânărul a fost reţinut, iar, ulterior, arestat preventiv. Inculpat riscă peste 5 ani de închisoare.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91630

Publicat de pe 15 Sep 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace