|

Tânăr din Vințu de Jos, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Gheorghe Grozav

Tribunalul Alba l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pe un tânăr din comuna Vinţu de Jos acuzat de trafic de droguri. Gheorghe Grozav, în vârstă de 26 de ani, vindea canabis în baruri și cluburi din Alba Iulia. Gheorghe Grozav a fost prins în flagrant în luna martie, în timp ce vroia să vândă canabis unui client.

Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 200 de grame de droguri. Ulterior au fost efectuate două percheziţii în Vinţu de Jos, unde a fost identificată cantitatea de de 1 kilogram de canabis. Bărbatul vindea drogurile în cluburi din Alba Iulia și căuta dealeri pentru a comercializa canabis în licee. Drogul era vândut la prețuri cuprinse între 60 și 90 de lei gramul. Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în luna aprilie, iar sentința a fost pronunțată în 31 mai 2013.

În dosar mai este judecată o tânără, care este acuzată tot de trafic de droguri. Roxana Alina Hațegan a primit 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei. Un al treilea inculpat, Daniel Marian Dolcan, acuzat de consum de droguri a primit 4 luni de închisoare cu suspendare. Soluția Tribunalului Alba poate fi contestată la Curtea de Apel.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91472

Publicat de pe Iun 5 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Tânăr din Vințu de Jos, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri”

  1. […] în cluburi din Alba Iulia și căuta dealeri pentru a comercializa canabis în licee. Vezi AICI detaliile […]

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent