|

Tânărul care a tras pe stradă cu o armă de jucărie rămâne cu 1 an de închisoare cu suspendare. Judecătorii i-au confiscat pistolul

Bogdan Vasile Potopea, tânărul din Alba Iulia în vârstă de 25 de ani, care a tras cu un pistol de jucărie asupra a doi bărbaţi, în urma unui incident în trafic, a rămas cu pedeapsa de 1 an de închisoare cu suspendare. Sentinţa definitivă a fost pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia în 25 aprilie 2013. Judecătorii au admis recursul procurorilor şi au decis confiscarea pistolului de jucărie.

Bogdan Vasile Potopea a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Instanţa l-a condamnat pe tânăr la 1 an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o perioadă de 3 ani. Incidentul în care a fost implicat tânărul a avut loc în 13 octombrie 2011 în apropierea sediului Tribunalului Alba. Bogdan Vasile Potopea, în urma unor neînţelegeri în trafic cu conducătorul unui alt autoturism, a folosit un pistol de tip „Air Soft” cu care a tras un număr de trei bile din plastic înspre două persoane care erau coborâte dintr-un alt autoturism.

„Victimele“ erau doi interlopi din clanul Lenis din Sibiu, Sorin Călin Burnete şi Ioan Marian Ghizăşan, prezenţi la Alba Iulia pentru a fi prezenţi la procesul în care sunt judecaţi. Ulterior, fiecare a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. O femeie, angajată a Poliţiei Locale, care a văzut incidentul, a sunat la 112. Potopea a fost găsit în trafic de poliţişti, iar pistolul pistolul de jucărie cu care a tras a fost identificat la domiciliul acestuia. Vasile Bogdan Potopea a fost arestat pentru 15 zile de Judecătoria Alba Iulia, dar a fost eliberat cinci zile mai târziu la Tribunal.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91353

Publicat de pe Apr 28 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent