|

Tineri condamnaţi la închisoare cu suspendare de Judecătoria Alba Iulia pentru infracţiuni pe internet

Trei tineri au fost condamnaţi de Judecătoria Alba Iulia la pedepse cu închisoarea, suspendate sub supraveghere, pentru infracţiuni privind comerţul electronic. Cei trei sunt judecaţi pentru că au înşelat mai multe persoane prin metoda anunţurilor false pe internet.

Inculpaţii Alexandru Şerban Senciuc, Constantin Pătură şi Daniel Trandafir au primit, fiecare, pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de şase ani.

„Condamnă inculpatul Trandafir Daniel la pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare pe care o sporeşte cu 1 an, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 3 ani închisoare, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 3 ani închisoare mai sus menţionată pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Condamnă inculpatul Senciuc Şerban Alexandru la pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare pe care o sporeşte cu 1 an, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 3 ani închisoare, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 3 ani închisoare mai sus menţionată pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Condamnă inculpatul Pătură Constantin la pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare pe care o sporeşte cu 1 an, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 3 ani închisoare, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 3 ani închisoare mai sus menţionată pe durata unui termen de încercare de 6 ani”, se afirmă în minuta sentinţei judecătorilor pronunţată în luna decembrie 2012.

Sentinţa Judecătoriei a fost atacată cu recurs de DIICOT la Curtea de Apel Alba Iulia. În dosar sunt 60 de părţi vătămate si părţi civile.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=90493

Publicat de pe 26 Dec 2012. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal, Procese pe rol. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace