|

Tineri din Alba Iulia trimiși în judecată pentru tâlhărie

Doi tineri minori din Alba Iulia au fost trimiși în judecată de procurori pentru tâlhărie. Cei doi au sustras prin forță, noaptea, de la un bărbat un telefon mobil și un pachet de țigări.

Tinerii trimiși în judecată sunt Ion Marin Balgradean (17 ani) și Nicolae Teodor Cercea (15 ani). Infracțiunea a avut loc în 24 iulie 2013. Poliţia a fost sesizată de către un bărbat de 33 de ani cu privire la faptul că, în jurul orelor 02,40, în timp ce se afla pe str. Al. I. Cuza din municipiul Alba Iulia, a fost agresat fizic şi deposedat de un telefon mobil şi un pachet de ţigări de către doi tineri, care, după comiterea faptei, au fugit spre cartierul Bărăbanţ al orașului.

”În urma activităţilor investigativ – operative şi de cercetare desfășurate cu operativitate de polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reuşit identificarea suspecţilor de comiterea acesteia, doi minori de 15 şi 17 ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care au fost conduși la sediul poliţiei unde au fost audiaţi și documentată activitatea infracțională”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba. Ion Marin Balgradean a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Cei doi riscă peste 5 ani de închisoare.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91580

Publicat de pe 12 Aug 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace