|

Traficant de minori la 19 ani: Constantin Tică din Alba Iulia, arestat pentru că a exploatat sexual o tânără plecată de acasă

Tribunalul Alba a emis la sfârşitul săptămânii trecute un mandat de arest preventiv pe 29 de zile pentru trafic de minori. Inculpatul se numeşte Constantin Tică, locuieşte în Alba Iulia şi are 19 ani. Tânărul este acuzat că a exploatat sexual o tânără care a fugit de acasă.

Infracţiunile au avut loc în perioada în cursul lunii martie 2013. Minora a fugit de acasă, iar tânărul a profitat de acest lucru exploatând-o sexual. Constantin Tică a găsit clienţi pentru fată, care i-au plătit sune derizorii, cuprinse între 16 lei şi 20 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale cu minora.

Tânărul încasa banii primiţi de minoră din activitatea de prostituţie. Constantin Tică a fost reţinut de procurorii DIICOT Alba Iulia, iar vineri a fost arestat preventive de judecătorii Tribunalului Alba. Pentru infracţiunea de trafic de minori, tânărul riscă până la 12 ani de închisoare.

Inculpatul a formulat recurs care se judecă marţi 26 martie la Curtea de Apel Alba Iulia.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91157

Publicat de pe Mar 25 2013. Publicat in Breaking News, Investigații, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Traficant de minori la 19 ani: Constantin Tică din Alba Iulia, arestat pentru că a exploatat sexual o tânără plecată de acasă”

  1. tiganii astia :))) . e ala din barabant gras ?

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent