|

VIDEO: Traficanţii de droguri din Vinţu de Jos, trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia

Gheorghe Grozav

Procurorii DIICOT Alba Iulia au trimis în judecată la Tribunalul Alba, joi, 4 aprilie 2013, un nou dosar cu infracţiuni de trafic de droguri. Inculpaţii sunt doi bărbaţi şi o femeie din Vinţu de Jos.

Inculpatul principal este Gheorghe Grozav, de 26 de ani, reţinut de procurori în 13 martie 2013. Ceilalţi doi inculpaţi sunt Roxana Alina Haţegan şi Daniel Marian Dolcan. Traficanţii au fost identificaţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” în colaborare cu procurorii DIICOT.

Gheorghe Grozav a fost prins în flagrant, având asupra sa 200 de grame de canabis, în timp ce încerca să vândă droguri. Potrivit procurorilor, bărbatul căuta dealeri pentru a vinde drogurile în licee şi localuri din Alba Iulia.

Substanţele periculoase erau comercializate în barurile şi localurile din Alba Iulia la preţuri între 60 şi 90 de lei. Anchetatorii au identificat şi mai mulţi consumatori, martori în dosar. Ulterior, au fost efectuate două percheziţii în Vinţu de Jos, în urma cărora a mai fost găsită cantitatea de 600 de grame de canabis.

URL scurt: http://anchete.alba24.ro/?p=91237

Publicat de pe 4 Apr 2013. Publicat in Breaking News, Dezvăluiri, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • neluba: Deaia va bat si nu va iert ******.De acum incolo va dau capace mai mult .
  • anka: bine spus baby ,domnui sa fie cu ei
  • Compartimentul Urmariri: Este la Aiud.
  • gogu: daca furau o gaina erau de mult condamnati si cu executare ! asa tara asa justitie !!!
  • aLa.Bun: ce e ma cu astea e acasa de craciun e lasatil in pace