|

Tribunalul Alba: Condamnaţi la pedepse de închisoare cu suspendare pentru trafic de minori într-un club de striptease din Alba Iulia

Un bărbat și o femeie, acuzați de trafic de minori într-un club de striptease din Alba Iulia au fost condamnaţi de de Tribunalul Alba la pedepse de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Dosarul a fost trimis în judecată în anul 2008, iar în prezent este în procedură de rejudecare.

Tribunalul Alba a păstrat în mare soluția din 2012 pronunțată de aceeași instanță, cu mici excepții. Astfel, Georgeta Floarea Strugari (34 ani) a fost condamnată de judecători la pedeapsa de trei ani de închisoare sub supraveghere, în timp ce în decizia inițială era condamnare cu executare la locul de muncă. Nicolaie Jurcă (49 ani) a rămas cu sentința de trei ani de închisoare cu suspendare, tot sub supraveghere.

Reţeaua de prostituţie a fost destructurată de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT Alba Iulia în iulie 2008. A fost descoperită în urma unor percheziţii domiciliare şi a unui flagrant în localul de striptease. Georgeta Floarea Strungari, administratorul unei societăţi din Bistriţa-Năsăud cu punct de lucru la Alba Iulia, Nicolaie Jurcă, bodyguard în local şi George Strungari asociat în cadrul firmei au desfăşurat activităţi de recrutare, transport şi exploatare prin muncă şi sexuala a mai multor tinere, dintre care unele minore. În timpul flagrantului, în local au fost identificate trei tinere majore şi trei fete minore care erau obligate să practice prostituţia în scopul obţinerii de avantaje materiale de către cei trei membri ai reţelei. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au identificat alte victime.

Tinerele erau găzduite la locuinţa din Alba Iulia a familiei Strungari şi erau ţinute sub strictă observaţie, neavând voie să meargă la locul de muncă decât însoţite de bodyguard. Victimele desfăşurau activitatea de striptease fără contract de muncă şi erau obligate să practice prostituţia. În timpul percheziţiilor domiciliare a fost ridicată suma de 12.000 de lei. În cazul inculpatului George Strugari (43 ani), instanţa a decis disjungerea cauzei şi formarea unui alt dosar care se judecă separat împreună cu latura civilă a cauzei. Următorul termen va avea loc în octombrie. Inculpații au stat în arest preventiv din iulie 2008, până în mai 2009.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=91646

Publicat de pe Sep 23 2013. Publicat in Breaking News, Dosare, Justiție. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Tribunalul Alba: Condamnaţi la pedepse de închisoare cu suspendare pentru trafic de minori într-un club de striptease din Alba Iulia”

  1. […] Dosarul a fost trimis în judecată în anul 2008 şi a intrat în procedură de rejudecare. AICI, informaţii […]

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent