|

Bătrân ucis în bătaie în satul Găbud. Autorii crimei nu au fost prinşi

Un bătrân în vârstă de 73 de ani a murit după ce a fost bătută crunt în curtea propriei locuinţe din satul Găbud, comuna Noşlac, de persoane necunoscute. Victima se numeşte Alexandru Moldovan şi a decedat la spital

Mai multe persoane, despre care se bănuieşte că sunt de etnie romă, au intrat în urmă cu o săptămână în locuinţa bătrânului cu scopul jafului. I-au aplicat mai multe lovituri după care au plecat în grabă cu un cazan de ţuică, slănină şi cârnaţi. Bătrânul a rămas fără cunoştinţă în zăpadă unde a fost găsit de soţia sa. Alexandru Moldovan a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a fost operat. La câteva zile de la operaţie a decedat. Bătrânul a fost îngropat în urmă cu două zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a iniţiat un dosar penal pentru omor şi tâlhărie. În satul Găbud şi în localităţile apropiate au avut loc acţiuni ale Poliţiei cu trupe speciale, dar, cel puţin deocamdată, nu sunt rezultate concrete cu privire la autorii omorului.

URL scurt: http://185.146.87.55/~anchetealba24/?p=90594

Publicat de pe Ian 15 2013. Publicat in Breaking News, Justiție, Penal. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

120x600 ad code [Inner pages]
300x250 ad code [Inner pages]

Comentate recent